En verklig inbillning

img_1056-2

En verklig inbillning, mitt kära plastpiano. När man inte har råd med en dyr flygel så kan man glädjas över att spela på andras (i kyrkor & i pianoaffärer) och köpa ett plastpiano istället. Kan man sedan släpa det till en vacker plats med kristallkrona och intressant akustik blir simuleringen nästan njutningsfullständig. (Kristallkronan som fångar ljustrålar, Annette Sviberg-Krahner)

En testinspelning @ Lo-fi Liferecords

Snart blir det mer kling, klang och klong på pianot.
Har en hemlig sida (hemsida) i personligheten, en baksida,… bakgård där jag sitter och spelar blodtryckssänkande pianomusik, hissmusik eller what ever man vill kalla det som ligger soft i bakgrunden men som kan krypa intill och sprida lugn.
Sprid INTE det.  www.thehackersound.com/piano

One thought on “En verklig inbillning

Kommentarer inaktiverade.